В Україні неймовірне співвідношення доходів громадян і цін на продукти харчування, - Рабінович
Категорія
Економіка
Дата публікації

В Україні неймовірне співвідношення доходів громадян і цін на продукти харчування, - Рабінович

В Україні неймовірне співвідношення доходів громадян і цін на продукти харчування, - Рабінович
Джерело:  rbc.ua

Про те, що на сьогодні в Україні неймовірне співвідношення доходів громадян і цін на продукти харчування. Про це в ефірі авторської програми «Хто кому Рабінович» на телеканалі «112 Україна» заявив народний депутат, голова парламентського підкомітету з прав людини, лідер партії «За життя» Вадим Рабінович, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.

«Я сьогодні дивився ціни в Нью-Йорку на м'ясо, і хороші шматочки коштували долар двадцять, долар і вісім центів. Я подивився ще в інших країнах ціни. І навіть не знаю, як це назвати по-людськи. Ну як можна так керувати країною, що у тебе зарплати найнижчі в світі, а продукти набагато дорожче, ніж європейські. Що це таке?» - обурився нардеп.

На думку політика єдиним виходом може бути проведення дострокових парламентських виборів восени поточного року.

«На щастя, можу сказати одне: як би народжується всюди вже, у всіх умах така проста ідея - піти восени на вибори парламентські, і все-таки зупинити цю вакханалію. Дуже багато сили вже, ті, хто раніше говорив «ні», сьогодні говорять «так», - зазначив він.

«Я думаю, що дуже великі шанси на вибори в цьому році. Це означає, що у нас у всіх є великі шанси на зміну ситуації в країні. Нарешті, ми «вдихаємо свіжого повітря». І не вірте, що після виборів все залишиться таким же. Чи не буде такого. Тому що ми зараз досягли того дна, далі якого падати просто нікуди», - підсумував політик.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?