Чому варто піти на концерт DETACH у супроводі симфонічного оркестру
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Чому варто піти на концерт DETACH у супроводі симфонічного оркестру

Чому варто піти на концерт DETACH у супроводі симфонічного оркестру
Джерело:  online.ua

Відомі альтернативщики України, група DETACH, дадуть концерт із симфонічним оркестром вже 10 березня, в ПК КПІ. Ми розповімо про п'ять причини, чому вам варто відвідати цей захід:

1. DETACH зіграють з симфонічним оркестром "Київські солісти", який вважається одним з кращих музичних оркестрів України.

2. Диригент оркестру - Назар Кулиняк, відомий співпрацею з українськими та угорськими оркестрами: «CANTABILE Orchestra», «Lviv Jazz Orchestra» та «Kö.Leo Symphonyker».

3. Крім оркестру, в концерті візьме участь дитячий хор, до складу якого увійшли найменші фанати групи DETACH. Діти від 9 до 14 років виконають з рокерами кращі пісні минулого альбому, а також зовсім свіжі композиції. Цих маленьких фанатів групи навчає Олена Левченко, педагог по вокалу телевізійного шоу X-Factor.

4. Постановників концерту шість - Льоша Веренчік, Женя Астаф'єв, Денис Фандера, Максим Стадник, Руслан Войтович і Рома Бондар. Тобто, самі музиканти. До речі, Рома вперше зіграє на концерті, як новий учасник групи.

5. На концерт запрошені зіркові музиканти, друзі-артисти. Хто саме - поки тримають в секреті.

У музикантів дуже багато задуманих сюрпризів, якими вони вас точно здивують 10 березня в ПК КПІ.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, гурт DETACH вперше дасть концерт із симфонічним оркестром "Київські солісти".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?