Суд над Трухановим супроводили великі бійки з постраждалими: з'явилося відео
Категорія
Політика
Дата публікації

Суд над Трухановим супроводили великі бійки з постраждалими: з'явилося відео

Суд над Трухановим супроводили великі бійки з постраждалими: з'явилося відео

Під будівлею Солом'янського райсуду в Києві, де 15 лютого пройшов суд щодо вибору запобіжного заходу для мера Одеси Геннадія Труханова, пройшли зіткнення.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Українську правду".

Читайте також: Мера Одеси з соратниками офіційно підозрюють в казнокрадстві

Відзначається, що спочатку зіткнулася група націоналістів з правоохоронцями, - активісти кидали фаєри, влаштували тисняву, після чого поліцейські почали розпилювати сльозогінний газ і затримувати людей, що стало приводом для нових сутичок, в ході яких підстрелили одного з копів.

Коли з будівлі суду почали виходити прихильники Труханова, то також почалася бійка з противниками скандального мера, в результаті чого постраждало 20 осіб, четверо з яких були госпіталізовані, 10 осіб затримали.

Варто зауважити, що прокурори клопотали про вибір для Труханова запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю виходу під заставу в 50 млн грн.

Однак, суддя відхилив його і прийняв рішення відпустити Геннадія Труханова під особисте зобов'язання нардепа Дмитра Голубова.

Як повідомляв ONLINE.UA, після активізації розслідування НАБУ у справі заводу "Краян" Геннадій Труханов більше 1,5 місяці був відсутній в Одесі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?