На Рівненщині з новою силою розгорілися бурштинові війни
Категорія
Події
Дата публікації

На Рівненщині з новою силою розгорілися бурштинові війни

На Рівненщині з новою силою розгорілися бурштинові війни
Джерело:  online.ua

У населеного пункту Осова Рівненської області сталося зіткнення між копачами бурштину і поліцейськими, внаслідок чого постраждало п'ять копів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції України на території Рівненської області.

Читайте також: Копачі бурштину заблокували поліцію на Волині: з'явилися фото

Відзначається, що інцидент стався в середу, 14 лютого, - поліцейські стежили за порядком і безпекою, поки працівники лісового господарства закопували ями копачів бурштину, коли їх оточило близько 200 чоловік.

Між натовпом людей і правоохоронцями сталася серйозна бійка, - поліцейських били палицями, псували службові авто, пошкоджували дерева і перешкоджали виїзду транспорту з лісу.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Рівненській області співробітники правоохоронних органів вилучили бурштину на мільйони гривень.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?