Масляна у Києві: куди піти у столиці на вихідних 17-18 лютого
Категорія
Культура
Дата публікації

Масляна у Києві: куди піти у столиці на вихідних 17-18 лютого

Масляна у Києві: куди піти у столиці на вихідних 17-18 лютого
Джерело:  online.ua

Тиждень видався просто чудовим, адже на нього припали аж два свята: Масляна та День святого Валентина. Та не поспішайте розслаблятися, тому що уікенд також обіцяє бути доволі насиченими. ONLINE.UA підготував щотижневу підбірку найцікавіших подій, які відбудуться у Києві на цих вихідних 17 та 18 лютого.

Масляна у Феофанії

17-18 лютого з 12:00 у парку Феофанія відбудуться народні гуляння на честь проводів зими та зустрічі весни.

Для дітей з 13:00 працюватиме зона активностей, де малеча зможе пограти із аніматорами в рухливі ігри та відвідати різноманітні майстер-класи. Дорослі та діти також зможуть взяти участь у традиційних забавах: перетягування канату, бої на мішках, залізання на стовп за призами; ороводи і танці навколо святкового багаття.

18 лютого о 16:30 - спалення опудала Зими.

Ціна квитка: 20 грн. Для школярів та студентів - вартість квитка 5 грн, діти до 7 років і пенсіонерів - безкоштовно.

Запальна Масляна на ВДНГ

Настрій у святковому концерті на ВДНГ створюватимуть: Оля Полякова, Віталька, Артур Боссо, поп-красуні «Селфі», етно-фолк-рокери «Цвіт Кульбаби», рop-рunk-folk красуня Солоха та Ірина Федишин.

Гуляння розпочнуться в суботу, 17 лютого, і триватимуть усі вихідні.

Ціна квитка: безкоштовно

Kyiv Vinyl Music Fair

У суботу, 17 лютого, пройде найбільший, регулярний щомісячний всеукраїнський зліт колекціонерів вінілових пластинок, платформа для спілкування меломанів і аудіофілов. Місія - популяризація та підтримка культури споживання музики, залучення нової аудиторії до високих аудіо стандартам.

Оригінальні вінілові пластинки різних років, нові видання, Меморабіліі, музична література та аксесуари, консультації фахівців з аудіотехніки - все це на нашому подію.

Де проходить: вулиця Жилянська, 107
Ціна квитка: безкоштовно

Національний відбір Євробачення: другий півфінал

Хочете опинитися в самому серці підготовки до майбутнього пісенного конкурсу Євробачення? У вас є така можливість!

17 лютого в ПК КПІ відбудеться другий півфінал національного відбору за можливість представляти Україну на міжнародній сцені. Перед вами виступлять Ingret, Melovin, Julinoza, Tayanna, Kadnay, Yurcash, Mountain Breeze, Illaria, Dilemma.

Ціна квитка: 720 - 1290 грн.

ВСІ. Свої. Свої Малюки

На цих вихідних, 17-18 лютого, відбудеться маркет, присвячений найменшим - тим, кому від 0 до 3 років. Він запропонує не тільки одяг і прикраси для дитячих кімнат, але і ігри та іграшки для раннього розвитку. А ще - програму лекторіїв від професійних фахівців з розвитку та навчання молодих членів ваших сімей. Також будуть представлені кращі центри розвитку для дітей до 3-х років.

120 українських брендів представлять одяг, взуття, аксесуари, іграшки та книги для більш старших дітей.

Ціна квитка: безкоштовно

Як вже повідомляв ONLINE.UA, з 16 лютого по 2 березня у Китаї проводиться масштабний фестиваль. У цей час Жовта Земляна Собака офіційно стане символом року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?