Перед катастрофою Ан-148 пілоти лаялися: з'явилися дані самописця
Категорія
Події
Дата публікації

Перед катастрофою Ан-148 пілоти лаялися: з'явилися дані самописця

Перед катастрофою Ан-148 пілоти лаялися: з'явилися дані самописця
Джерело:  Коммерсант

Пілоти, які керували пасажирським літаком Ан-148, що зазнав аварії в Підмосков'ї, не розуміли, що відбувається, і лаялися між собою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Коммерсант.ru, який цитує джерела, знайомі з даними розшифровки чорного ящика.

Читайте також: З'явилися дані про причини катастрофи Ан-148 в Підмосков'ї

Відзначається, що вдалося відновити короткий запис бортового самописця, який дав зрозуміти, що перед вильотом пілоти читали контрольну карту і перевіряли роботу приладів, забувши при цьому включити обігрів приймачів, які зчитують дані про швидкість.

Після пілоти помітили, що показники критично низькі, і відрізняються, та почали лаятися, не розуміючи, в чому причина. Вони намагалися збільшити швидкість і нахилити літак до землі, але розбилися, нечленороздільно кричачи.

Як повідомляв ONLINE.UA, пасажирський лайнер Ан-148 розбився 11 лютого в Підмосков'ї, на його борту знаходилася 71 людина, - всі вони загинули.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?