Рідню кума Януковича на Донбасі вбили екс-бійці "Донбасу"
Категорія
Події
Дата публікації

Рідню кума Януковича на Донбасі вбили екс-бійці "Донбасу"

Рідню кума Януковича на Донбасі вбили екс-бійці "Донбасу"
Джерело:  online.ua

Правоохоронці затримали злочинців, які вбили цілу сім'ю на Донбасі, - серед них є колишні бійці батальйону "Донбас".

Про це розповів заступник голови Нацполіціі В'ячеслав Аброськін, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Жорстоке вбивство на Донбасі: з'явилися несподівані дані

Відзначається, що двох підозрюваних знайшли в Донецькій області, ще один був в Києві, - вони вбили 23-річного молодого чоловіка і його батьків, підприємців. Зв'язані руки загиблих і обстановка в будинку вказують на те, що перед убивством над ними знущалися.

Було встановлено, що напередодні потерпілі отримали велику суму грошей за реалізацію врожаю, і зловмисники ймовірно пішли на злочин з метою наживи.

"Можу в даний час сказати, що затримані брали участь в АТО, деякі з них проходили службу в батальйоні "Донбас", а останнім часом всі разом входили в внутрішній корпус батальйону "Донбас", - підкреслив Аброськін.

Як повідомляв ONLINE.UA, убита жінка була дочкою екс-голови Великоновосілківської районної адміністрації Валерія Шири, - близького друга і кума екс-президента України Віктора Януковича.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?