Спостерігачі ОБСЄ підтвердили успіх сил АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Спостерігачі ОБСЄ підтвердили успіх сил АТО

Спостерігачі ОБСЄ підтвердили успіх сил АТО
Джерело:  interfax.com.ua

Підрозділи української армії просунулися в Луганській області в районі населеного пункту Новоолександрівка.

Про це розповів перший заступник голови СММ ОБСЄ Олександр Хуг, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на "Інтерфакс-Україна".

Читайте також: Бойовики продовжують інтенсивно обстрілювати сили АТО, є втрати

"Наші спостерігачі встановили факти, які чітко вказують на те, що підрозділи Збройних сил України просунулися вперед на заході Луганської області біля села Новоолександрівка", - підкреслив Хуг.

Він також зазначив, що за минулий тиждень спостерігачі зафіксували 15 одиниць озброєнь, розташованих за лінією розмежування, з яких дев'ять були розташовані на підконтрольній Україні території Донбасу.

Крім іншого, в ОБСЄ акцентували увагу на тому, що з середи, 7 лютого, на Донбасі активізувалося використання забороненого озброєння бойовиками "ЛНР".

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше секретар РНБО Олександр Турчинов стверджував, що за 2017 рік сили АТО просунулися на Донбасі більше ніж на 10 кілометрів.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?