Клімкін констатував провал перемовин з Лавровим
Категорія
Політика
Дата публікації

Клімкін констатував провал перемовин з Лавровим

Клімкін констатував провал перемовин з Лавровим
Джерело:  online.ua

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що переговори з російським колегою Сергієм Лавровим не принесли результатів.

Про це він розповів в рамках розмови з журналістами в кулуарах 54-ї Міжнародної конференції з питань безпеки в Мюнхені, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Миротворці ООН на Донбасі: в Москві висунули свої умови

За словами українського міністра, вони з Лавровим, зокрема, "дуже довго" обговорювали питання введення миротворців ООН на Донбас, проте, не змогли дійти спільної думки.

"Поки ми не до чого не домовилися. Російська точка зору - інша", - підкреслив він.

У той же час, Клімкін заявив, що переговори між країнами триватимуть: "Я дуже сподіваюся, що зможемо дати поштовх. З інших питань, як ви розумієте, домовленостей у нас немає", - зазначив він.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше питання введення миротворців ООН на Донбас обговорювали і лідери України та Росії Петро Порошенко і Володимир Путін відповідно.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?