Бойовики продовжують гатити з забороненої зброї: штаб АТО оголосив втрати
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики продовжують гатити з забороненої зброї: штаб АТО оголосив втрати

Бойовики продовжують гатити з забороненої зброї: штаб АТО оголосив втрати
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 16 лютого, ситуація на Донбасі залишалася неспокійною. Ворог по кілька годин поспіль обстрілював позиції українських захисників з забороненої Мінськими угодами зброї, внаслідок чого отримали поранення двоє бійців ЗСУ.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-центр штабу АТО.

Читайте також: Спостерігачі ОБСЄ підтвердили успіх сил АТО

На Луганському напрямку ворог активізувався в районі Світлодарської дуги. Там бойовики вели вогонь з 82-мм і 120-мм мінометів, БМП, кулеметів і гранатометів. Також ворог обстрілював опорні пункти АТО навколо Луганського, на підступах до Світлодарська та Троїцького.

Перемир'я порушувалося також біля Кримського, Залізного, Новоалександровки і Малинового - там незаконні збройні формування вели обстріл з 82-мм мінометів, гранатометів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку провокації з боку бойовиків були зафіксовані поблизу Тарамчука. У цьому районі терористи за світлої пори доби обстрілювали позиції сил АТО з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Всього за минулу добу було зафіксовано 20 прицільних обстрілів з боку бойовиків.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що правоохоронці затримали злочинців, які вбили рідню кума Януковича на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?