У мережі показали, як відпочиває Кличко з нареченою і донькою: опубліковані яскраві фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

У мережі показали, як відпочиває Кличко з нареченою і донькою: опубліковані яскраві фото

У мережі показали, як відпочиває Кличко з нареченою і донькою: опубліковані яскраві фото
Джерело:  Daily Mail

Легендарний український боксер Володимир Кличко в даний час відпочиває зі своєю нареченою, американською актрисою Хайден Панеттьєрі, і 3-річною донькою Кайєю-Євдокією на Барбадосі. На фото, які потрапили в мережу, спортсмен продемонстрував, що є відмінним сім'янином і зразковим батьком.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Daily Mail.

Читайте також: Наречена Володимира Кличка похвалилася подарунком на День Валентина: з'явилося фото

Серія яскравих фото, яку папараці опублікували в мережі, демонструє, що в стосунках Кличко і Панеттьєрі все відмінно. Боксер ніжно ставиться до коханої, що підтверджують його швидкоплинні поцілунки з Хайден. На кадрах також показано, що багато часу Володимир проводить з донькою, поки мати дівчинки насолоджується читанням книги в шезлонгу.

Слід нагадати, що Володимир Кличко і Хайден Панеттьєрі зустрічаються вже майже 10 років. У 2013 році у коханих відбулися заручини, але вони до сих пір так і не одружилися.

У грудні 2014 року у пари народилася дочка Кайя-Євдокія Кличко, після чого в ЗМІ почали з'являтися повідомлення про виниклі складності у відносинах новоспечених батьків. Тоді повідомлялося, що Панеттьєрі нібито зіткнулася з післяпологовою депресією.

Нові фото Володимира Кличка з його сім'єю демонструють, що всі проблеми з коханою, навіть якщо вони і були, пережиті. На кадрах спортсмен виглядає щасливим і задоволеним життям.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко офіційно увійде до Міжнародної зали боксерської слави.

--00==

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?