У Чорне море зайшов ракетний есмінець США: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

У Чорне море зайшов ракетний есмінець США: з'явилися фото

У Чорне море зайшов ракетний есмінець США: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 16 лютого, в акваторію Чорного моря для "підтримки союзників" зайшов американський ракетний есмінець USS Ross.

Відповідні фото були опубліковані в соцмережі на сторінці Yoruk Isіk, що відслідковує рух військових кораблів, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Військові США показали нові відео небезпечного перехоплення літака над Чорним морем

У коментарях до фото вказано, що ракетний есмінець USS Ross зайшов в акваторію Чорного моря в темний час доби. В даний час він рухається уздовж західного узбережжя.

За даними агенції, на борту американського військового корабля перебувають понад півсотні крилатих ракет "Томагавк" і ракети-перехоплювачі "Стандарт-2".

Слід зазначити, що USS Ross, який був помічений в акваторії Чорного моря, є одним з семи есмінців США, які навесні 2017 року завдали потужного удару "Томагавками" по Сирії. Ця атака стала відповіддю Вашингтона на застосування сирійською владою хімічної зброї в провінції Ідліб.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше над нейтральними водами Чорного моря стався повітряний інцидент між США і РФ.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?