Зустріч Клімкіна з Волкером: з'явилися подробиці переговорів
Категорія
Політика
Дата публікації

Зустріч Клімкіна з Волкером: з'явилися подробиці переговорів

Зустріч Клімкіна з Волкером: з'явилися подробиці переговорів
Джерело:  online.ua

У суботу, 17 лютого, в кулуарах Мюнхенської конференції глава МЗС України Павло Клімкін провів переговори зі спецпредставником Держдепу США Куртом Волкером. В ході зустрічі сторони обговорили ситуацію на Донбасі і введення миротворців ООН на окуповані території України.

Подробиці зустрічі Клімкіна з Волкером повідомила прес-секретар МЗС Маріанна Беца на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Занепад і руїни: Порошенко розповів про "русскій мір" на Мюнхенській конференції

Під час переговорів сторони висловили стурбованість загостренням ситуації на Донбасі. Вони також обговорили питання про введення миротворців ООН на схід України.

Речниця МЗС зазначила, що зустріч Клімкіна та Волкера була важливою і позитивною. Крім спецпредставника Держдепу США, Клімкін в рамках Мюнхенської конференції провів двосторонні переговори з колегою з Чехії Мартіном Стропніцкім, а також міністром закордонних справ Норвегії Іне Сьорейде. З колегами з Чехії та Норвегії Климко обговорив спільні зусилля проти агресії Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в рамках Мюнхенської конференції Порошенко провів переговори з главою Міноборони США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?