В Україні викрили військових, які співпрацювали з "ЛНР"
Категорія
Події
Дата публікації

В Україні викрили військових, які співпрацювали з "ЛНР"

В Україні викрили військових, які співпрацювали з "ЛНР"
Джерело:  online.ua

У Харкові затримали заступника начальника Харківського прикордонного загону, який підозрюється у співпраці з бойовиками "ЛНР". За даними СБУ, полковник мав намір отримати керівну посаду в "міністерстві держбезпеки ЛНР".

Про це повідомив прес-секретар ГПУ Андрій Лисенко на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: У Слов'янську затримали 20-річну пособницю бойовиків "ДНР": опубліковано фото

У повідомленні Лисенка зазначено, що українського військового, ім'я якого не розкривається в інтересах слідства, підозрюють в тому, що він за гроші вносив неправдиву інформацію в базу даних автоматизованої системи з перетинання державних кордонів, приховуючи факт в'їзду і виїзду з України осіб, підозрюваних у терористичній діяльності на Донбасі.

В СБУ пояснили, що затриманий полковник отримував гроші від бойовиків "ЛНР" за те, що вони безперешкодно перетинали кордон України і не вносилися в відомчу базу даних.

Крім вищевказаного полковника, був затриманий військовослужбовець Сумського прикордонного загону. В ході розслідування було встановлено, що він також був причетний до даної злочинної схеми.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що на Донбасі затримано поплічника бойовиків, що працював наглядачем у в'язниці.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?