Не тільки Javelin: Порошенко розкрив деталі поставок летальної зброї в Україну
Категорія
Політика
Дата публікації

Не тільки Javelin: Порошенко розкрив деталі поставок летальної зброї в Україну

Не тільки Javelin: Порошенко розкрив деталі поставок летальної зброї в Україну

У суботу, 17 лютого, український глава Петро Порошенко в Мюнхені провів переговори з главою Пентагону Джеймсом Меттісом, з яким обговорив поставки летальної зброї в Україну. Після зустрічі з Меттісом президент заявив, що домовився про постачання в Україну не тільки протитанкових ракетних комплексів Javelin, але і інших видів зброї.

Про це Порошенко повідомив під час брифінгу в кулуарах Мюнхенської конференції, передає ONLINE.UA з посиланням на "Європейську правду".

Читайте також: Занепад і руїни: Порошенко розповів про "русскій мір" на Мюнхенській конференції

У своєму виступі перед журналістами Порошенко висловив повне задоволення від переговорів з Меттісом.

"Я в захваті від Меттіса. У нас був дуже хороший візит міністра Полторака в США. Ми детально домовилися про постачання в Україну не тільки того виду озброєння, про яке постійно говорять, але на жаль, розкрити цю інформацію я не можу", - заявив Порошенко.

У своєму повідомленні Порошенко також підкреслив, що обговорив з главою Пентагону конкретні терміни поставок летальної зброї в Україні, а також детальні умови військової допомоги Україні.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Мюнхені Клімкін провів переговори з Волкером з питання ситуації на Донбасі.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?