Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 19 по 25 лютого на ONLINE.UA
Категорія
Культура
Дата публікації

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 19 по 25 лютого на ONLINE.UA

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на тиждень з 19 по 25 лютого на ONLINE.UA
Джерело:  online.ua

Цього тижня краще зосередитись на внутрішній рівновазі, щоб уникнути конфліктів і стресів. Про те, як поводитися і як краще спланувати роботу та відпочинок Ви можете дізнатись в астрологічному гороскопі на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року для всіх знаків зодіаку на ONLINE.UA.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року Овен ♈

Якщо Ви чекали того самого понеділка, щоб відмовитися від шкідливої звички, то він нарешті прийшов. Овни зможуть укласти вигідні угоди і поліпшити своє фінансове положення, проте потрібно бути обережними, щоб не стати обдуреними. Старайтеся більше часу приділити сім'ї і уникайте стресових ситуацій.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року Телець ♉ 

На цьому тижні у Тельців може з'явитися пропозиція змінити роботу, але перш ніж погодитися, подумайте як це вплине на родинні стосунки. Фінансове положення покращає. Угоди і договори краще відкласти до п'ятниці. У кінці тижня намагайтеся уникнути конфліктів з рідними і близькими.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року Близнюки 

Близнюкам варто бути уважними і дивитися в обидва, прагніть не ділитися своїми секретами, щоб не виявитися відданими. На початку тижня Ви можете розраховувати на підтримку, в роботі або навчанні все складатиметься, проте до середини тижня Близнюків чекає розчарування. Не дивлячись на це, фінансове положення покращає.

  Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Рак ♋ 

Саме час задуматися про майбутнє і побудувати реалістичні плани. Значні витрати ударять по Вашому бюджету, проте до кінця тижня ситуація стабілізується, а також є можливість отримати підвищення. Приділіть увагу своєму здоров'ю, оскільки хвороби можуть підступитися непомітно.

  Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Лев ♌ 

Левам на цьому тижні варто приділити увагу душевній рівновазі, для цього краще побути наодинці з собою. Бажання змінити свій зовнішній вигляд не принесе жодного успіху. Тому краще поберегти свої сили, які знадобляться в кінці тижня для родинних справ і турбот.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Діва ♍ 

Перша половина тижня для Дів буде сприятливою. На цьому тижні вірогідні нові знайомства, а також вдалий час для поїздок. У середині тижня можуть виникнути невеликі фінансові труднощі. Дівам-батькам варто приділити більше уваги дітям в кінці тижня.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Терези ♎ 

Терезів на цьому тижні чекають невеликі фінансові надходження, але витрати краще направити в правильне русло - покупки для сім'ї і благоустрою будинку. В середині тижня Ви можете виявитися в центрі невеликого скандалу, але не варто приймати це близько до серця. В кінці тижня будьте уважні до свого здоров'я, можливі простудні захворювання.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Скорпіон ♏ 

Краще заняття для скорпіонів на цьому тижні - всілякі поїздки. Можливо саме в дорозі Ви зустрінете свою любов. Кінець тижня буде вдалим для ділових переговорів і укладення угод. У вихідні краще забути про роботу і провести час з сім'єю.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Стрілець ♐ 

Перша половина тижня буде сприятливою для амурних справ. Самотні стрільці зможуть налагодити особисте життя, а ті, хто перебуває у шлюбі - переконатися в правильності вибору своєї половинки. В кінці тижня приділіть більше уваги здоров'ю і харчуванню.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року   Козеріг ♑

Козерогам на цьому тижні зірки радять переглянути свій розпорядок дня. Складіть графік, який допоможе упорядкувати справи. В кінці тижня чекайте на сюрприз від своєї половинки. Прагніть утриматися від сварок і скандалів.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року   Водолій ♒

Водоліям цей тиждень сприятливий для вступу до шлюбу. Якщо Ваші стосунки не узаконені - саме час зробити це. В середині тижня зросте вірогідність крадіжки, тому краще заховати гроші в надійному місці. До кінця тижня є вірогідність отримати підвищення.

Гороскоп на тиждень з 19 по 25 лютого 2018 року  Риби ♓

Важливі справи краще зробити на початку тижня. Вам знадобиться більше посидючості, сконцентрованості та уважності. Спілкування з людьми на цьому тижні приноситиме позитивні емоції. В середу і четвер можете зайнятися шопінгом, але не кваптеся витрачати все й відразу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?