У Києві раптово перекрили шість станцій метро: названа причина
Категорія
Події
Дата публікації

У Києві раптово перекрили шість станцій метро: названа причина

У Києві раптово перекрили шість станцій метро: названа причина
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 лютого, в Києві закрили шість станцій метро. Причиною тому стало анонімне повідомлення про замінування.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу столичного метрополітену.

Читайте також: У Києві поліція затримала телефонного "мінера" метрополітену

Відзначається, що на невизначений термін перекрили станції "Площа Льва Толстого", "Університет", "Хрещатик", "Театральна", "Золоті ворота" та "Майдан Незалежності". Потяги на цих станціях не зупиняються, тому пересадки також заблоковані.

У відділі комунікацій поліції Києва повідомили, що причиною перекриття шести станцій метро став дзвінок аноніма, який повідомив в чергову частину про можливе мінування метрополітену. Чоловік, який телефонував уточнив, що став свідком розмови двох невідомих людей, які між собою обговорювали масштабний вибух в метро Києва.

Також повідомляється, що повідомлення про можливе замінування станцій метро надійшло о 11:55 за київським часом. Анонім заявив, що вибух може статися через годину на п'яти станціях підземки.

В даний час з "замінованих" станцій евакуювали пасажирів. У підземці працюють поліцейські та фахівці вибухотехнічної служби.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в Києві офіційно перейменували одну зі станцій метро.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?