Вагітна Кейт Міддлтон затьмарила зірок на BAFTA-2018: з'явилися фото
Категорія
Світ
Дата публікації

Вагітна Кейт Міддлтон затьмарила зірок на BAFTA-2018: з'явилися фото

Вагітна Кейт Міддлтон затьмарила зірок на BAFTA-2018: з'явилися фото
Джерело:  online.ua

У неділю, 18 лютого, в Лондоні пройшла церемонія вручення нагород Британської академії телебачення і кіномистецтва BAFTA Awards 2018. На урочистому заході були присутні сотні зірок, в числі яких були вагітна Кейт Міддлтон і принц Вільям.

Яскраві фото герцогині Кембриджської, яка затьмарила своєю красою багатьох зірок, були опубліковані на сайті кінопремії, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Вагітна Кейт Міддлтон пожертвувала волоссям заради хворих на рак дітей: опубліковані фото

На церемонії Кейт Міддлтон з'явилася в шикарному темно-смарагдовому платті, проігнорувавши неофіційний "чорний" дрес-код, який ввели активісти руху Time's Up в рамках боротьби з сексуальними домаганнями в шоу-бізнесі. Її образ доповнювали чорна оксамитова сумочка та чорний пасок на платті.

Крім Кейт Міддлтон, дрес-код на BAFTA-2018 не підтримали американська модель Хофіт Голан і екс-учасниця російського телешоу "Дом-2" Вікторія Боня.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Кейт Міддлтон і принц Вільям повідомили точну дату народження своєї третьої дитини.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?