Українська співачка розповіла, як її обманом використали для піару Порошенка
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка розповіла, як її обманом використали для піару Порошенка

Українська співачка розповіла, як її обманом використали для піару Порошенка
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Анастасія Приходько поскаржилася, що її незаконно використали для піару президента України Петра Порошенка.

Відповідне відеозвернення вона опублікувала на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Українська співачка удостоїлася нагороди за патріотизм: опубліковані фото

Приходько заявила, що знайшла себе на відео "Йдемо вперед. Петро Порошенко", яке вона охарактеризувала як початок передвиборчої кампанії президента. За її словами, вона не давала згоди на участь в піар-рекламі політика, і знімалася в соціальній рекламі за домовленістю з міністром культури Євгеном Нищуком.

"Мені зателефонував Євген Нищук, який запропонував взяти участь в одному соціальному проекті. Але, як бачите, жорстко і підло моє ім'я і прізвище використали в своїх політичних іграх", - пояснила вона і почала вимагати, щоб її видалити з ролика.

Варто зауважити, що пізніше Мінкульт направив виданню ТаблоID пояснення по ситуації. Так, Нищук домовився з Приходько тільки про принципову її згоду на зйомки, після чого переговори велися продюсерами ролика і співачки.

"Ми неодноразово намагалися зв'язатися з Анастасією, втім, на контакт з вчорашнього вечора і до сих пір вона не виходить", - заявили у відомстві.

Варто зауважити, що на даний момент відео з Приходько вже було видалене.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анастасію Приходько визнали Заслуженою артисткою України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?