Аваков виступив з жорсткою пропозицією щодо охорони судів
Категорія
Політика
Дата публікації

Аваков виступив з жорсткою пропозицією щодо охорони судів

Аваков виступив з жорсткою пропозицією щодо охорони судів
Джерело:  online.ua

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запропонував припинити охороняти суди силами Нацполіції і Нацгвардії. Таким чином він вирішив відповісти на рішення суду, який відпустив на поруки активіста, що завдав вогнепального поранення поліцейському.

Про це Аваков написав на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Аваков розповів про монополію МВС на насильство

Голова МВС вважає "потворним і обурливим" рішення Шевченківського райсуду Києва, який звільнив Олександра Федорченко, що стріляв у правоохоронця. На думку Авакова, цим рішенням суд "по суті схвалив стрілянину по поліцейським".

"В умовах, що склалися фактичного саботажу суддів і судової адміністрації, буду вносити проект постанови Кабміну про припинення функцій охорони судових установ з боку Нацполіції і Нацгвардії. Нехай тепер охороняють себе самі, раз в перехідному періоді вважають вогнепальне поранення поліцейського дрібною провиною!", - написав Аваков .

Нагадаємо, стрілянина, в якій було пораненополіцейського, сталася 15 лютого біля будівлі Солом'янського суду Києва, де проходило засідання з обрання запобіжного заходу меру Одеси Геннадію Труханову.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у піцерії Domino's Pizza в Голосіївському районі Києва сталася бійка зі стріляниною, внаслідок чого постраждало шестеро осіб.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?