У Харкові перенесли суд над Зайцевою: названа причина
Категорія
Події
Дата публікації

У Харкові перенесли суд над Зайцевою: названа причина

У Харкові перенесли суд над Зайцевою: названа причина

У понеділок, 19 лютого, в Київському районному суді Харкова мало відбутися перше слухання у справі про резонансну ДТП, в якої загинуло шестеро людей. Обвинувачених у справі, Олену Зайцеву і Генадія Дронова, привезли до суду, але засідання перенесли на 27 лютого за клопотанням однієї з постраждалих.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на УНІАН.

Читайте також: Криваве ДТП в Харкові: у справі винуватиці з'явилися пом'якшувальні обставини

За даними джерела, перенести засідання суду попросила постраждала Ганна Комар. Вона подала клопотання про забезпечення її участі в процесі в режимі відеоконференції з залу Автозаводського районного суду Кременчука, так як за станом здоров'я не може приїхати до Харкова.

Також джерело зазначає, що на початку слухання поскаржилася на погіршення самопочуття підсудна Олена Зайцева. Вона попросила вивести її на свіже повітря, куди її супроводили конвойні. Через кілька хвилин Зайцева повернулася в зал суду.

Слід зазначити, що підсудним у справі про криваву ДТП в Харкові загрожує до 10 років в'язниці. Також, якщо провину Зайцевої та Дронова доведуть в суді, то їх позбавлять права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що зі справи про резонансну ДТП в Харкові зникли важливі дані.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?