Скандальна реклама Порошенка: Приходько збирається вжити серйозних заходів
Категорія
Україна
Дата публікації

Скандальна реклама Порошенка: Приходько збирається вжити серйозних заходів

Скандальна реклама Порошенка: Приходько збирається вжити серйозних заходів
Джерело:  online.ua

Відома українська співачка Анастасія Приходько має намір передати до суду перелік осіб, причетних до роботи над скандальним піар-роликом президента України Петра Порошенка.

Про це артистка написала на своїй сторінці в соціальній мережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Відому фолк-поп співачку визнали Заслуженою артисткою України

Приходько підкреслила, що шокована ситуацією, що склалася, і разом з адвокатом готує звернення до команди президента для з'ясування причетних до роботи над відео осіб і подальшої передачі списку до суду.

Також співачка пообіцяла особисто відповісти і міністру культури Євгену Нищуку, який запросив її для зйомок в нібито соціальній рекламі.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Анастасія Приходько заявила, що на прохання Мінкульту знялася в соціальній рекламі, після чого побачила себе в рекламному ролику Петра Порошенка.

У Мінкульті заявили, що всі домовленості по ролику здійснювалися на рівні продюсерів. У той же час, продюсер співачки Денис Путинцев стверджує, що до останнього не знав про мету зйомок, а коли побачив, що вони проводилися для політичного промо-ролика, заборонив публікацію, проте, його не послухали.

На даний момент відео більше недоступне для перегляду.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?