Рабінович просить правоохоронні органи відреагувати на інформацію про арешт французької нерухомості Льовочкіна
Категорія
Економіка
Дата публікації

Рабінович просить правоохоронні органи відреагувати на інформацію про арешт французької нерухомості Льовочкіна

Рабінович просить правоохоронні органи відреагувати на інформацію про арешт французької нерухомості Льовочкіна
Джерело:  rbc.ua

Народний депутат України, лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабінович вимагає від НАБУ, СБУ і МВС відреагувати на арешт французької нерухомості нардепа від «Опозиційного блоку» Сергія Льовочкіна, вартість якої становить майже 2 млрд грн. Про це політик заявив в ефірі на телеканалі «112 Україна», коментуючи звіт НАБУ про економічну ефективність роботи відомства, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на РБК-Україна.
«З часів створення НАБУ красти в країні менше не стали. Однак система залякування чиновників однозначно стала більш ефективною. НАБУ є якимось таким більш несподіваним органом, ніж ті правоохоронці, що були раніше. Тому якісь успішні результати їх роботи, безумовно, є. Але те, що вони запобігли розкраданню 2 млрд - це не успіх, це зовсім мало. Тільки я зі своєю командою заарештував вілли пана Льовочкіна вартістю приблизно 2 млрд. До речі, вже на наступному тижні піду з цими документами до керівника НАБУ, до керівника Служби безпеки України, МВС, з вимогою негайно відреагувати на арешт французької вілли Льовочкіна», - заявив політик .

Він зазначив, що не може змусити Францію виплатити гроші Україні, так як для цього необхідні правові дії з боку профільних відомств.

«Я обов'язково розповім потім, як саме вони хочуть допомогти довести справу з віллою Льовочкіна до кінця. Тому що я не в змозі змусити тепер Францію заплатити Україні - я заарештував майно, тепер потрібні правові дії. А якщо завтра наші органи скажуть, що все нормально і все в порядку, то тоді, на жаль, вілла повернеться до Льовочкіна. Хоча ми постараємося цього не допустити, і ось це буде для мене коефіцієнт корисної дії цих організацій. Я обов'язково розповім вам, хто з них дійсно хоче щось повернути, а хто просто розповідає нам казки», - підкреслив нардеп.

Нагадаємо, 12 лютого, політик під час своєї прес-конференції заявив про те, що на його запит суд Ніцци наклав арешт на маєток родини Льовочкіних, яке знаходиться на курорті Сен-Жан-Кап-Ферра. У поданому позові нардеп зажадав повернути арештоване в державний бюджет України, а повернуті 2 млрд прем'єр-міністра України направити на переіндексацію пенсій. У прес-службі Льовочкіна спробували спростувати інформацію про арешт його будинків у Франції, однак депутат надав ЗМІ копії документів, які підтверджують арешт.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?