США посилюють присутність в Чорному морі для стримування РФ - ЗМІ
Категорія
Події
Дата публікації

США посилюють присутність в Чорному морі для стримування РФ - ЗМІ

США посилюють присутність в Чорному морі для стримування РФ - ЗМІ
Джерело:  CNN

Після збільшення військової присутності Росії в Чорному морі США почали розширювати власне угруповання в якості заходів у відповідь.

Про це розповіли посадові особи США, повідомляє ONLINE.UA з посиланням на CNN.

Читайте також: Військові США показали нові відео небезпечного перехоплення літака над Чорним морем

Відзначається, що в рамках посилення присутності США в Чорне море недавно направили есмінці "Корні" (USS Carney) і "Росс" (USS Ross).

Джерела серед американських військових стверджують, що Росія нещодавно мілітарізувала окупований Крим, - розмістила підводні човни біля берегів півострова, налагодила системи протиповітряної і берегової оборони, ввела нові наземні війська.

У той же час, в армії США впевнені, що системи протиракетної оборони "Іджіс", які є на есмінцях "Корні" та "Росс", викликають побоювання у Росії.

Як повідомляв ONLINE.UA, флот США стверджує, що військові есмінці були спрямовані в Чорне море для підтримки миру і стабільності.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?