12 головних відтінків сезону весна-літо 2018
Категорія
Культура
Дата публікації

12 головних відтінків сезону весна-літо 2018

12 головних відтінків сезону весна-літо 2018
Джерело:  marieclaire.ru

Інститут кольору Pantone два рази на рік оголошує 12 наймодніших кольорів, а в грудні призначає «переможця» - головний відтінок прийдешнього року. У 2018 році це звання дісталося ультрафіолетовому (18-3838). Marieclaire у своїй статті розповідає про дюжину головних кольорів сезону весна-літо 2018, повідомляє ONLINE.UA.

Аркадія- єдиний зелений відтінок, який потрапив до уваги фахівців Інституту. Цей колір, завдяки його світло-блакитний основі, додасть вашому образу легкості та свіжості.

фото - www.marieclaire.ru

Весняний крокус – щось середнє між кольором рожевої лаванди та сильним ультрафіолетовим. Цей відтінок точно підійде тим, кому перший здається занадто блідим, а другий - занадто насиченим. Весняний крокус чудово поєднується з іншими яскравими кольорами як в пропорції «50 на 50», так і в інших співвідношеннях.

фото - www.marieclaire.ru

Іволга – колір, названий на честь маленької жовтої пташки. Цей відтінок не надто яскравий, але в той же час досить насичений. Така властивість дозволяє йому поєднуватися як з глибокими кольорами, так і з розбіленими.

фото - www.marieclaire.ru

Лаймовий пунш – ще один відтінок жовтого у нашому списку. Цей колір має в своїй основі салатову основу, завдяки чому виглядає досить екстравагантно - у всякому разі, поєднувати його з іншими кольорами не просто. Є один безпрограшний варіант - чорний колір, що нівелює його надмірну яскравість.

фото - www.marieclaire.ru

Майже ліловий- світлий кремовий колір стане чудовою альтернативою білому, а ледь помітна рожева основа стане відмінним фоном для актуальних в цьому сезоні пастельних відтінків.

фото - www.marieclaire.ru

Черрі- глибокий червоний відтінок, який має в своїй основі теплий помаранчевий колір. Не рекомендується поєднувати його з іншими яскравими кольорами: вдалим дуетом для черрі стане майже вся хакі- та коричнева гами.

фото - www.marieclaire.ru

Масло чилі- відтінок коричневого, терпкий і насичений, від нього наче віє пряними, палючими спеціями. Не кожен наважиться придбати, наприклад, пальто чи тренч такого незвичного відтінку. Важким завданням буде підібрати підходящу пару і вгадати з колірною температурою іншого кольору, але якщо зважитеся - звертайте увагу на насичені природні відтінки синього, зеленого або помаранчевого.

фото - www.marieclaire.ru

Емперадор- гарний відтінок коричневого, який нагадує ніжний молочний шоколад. Цей колір буде гарно виглядати зі світлими відтінками синього, зеленого, а також з бірюзовим, світло-рожевим або світло-жовтим.

фото - www.marieclaire.ru

Хлопчачий блакитний(Little boy blue) – таку смішну назву отримав холодний відтінок між синім і блакитним. Цей колір має всі шанси стати універсальним, проте найефектніше застосування - це частина тотал-луку в градації синього кольору.

фото - www.marieclaire.ru

Рожева лаванда- головний хіт весни та літа 2018 року. Інститут характеризує його, як « надзвичайно ніжний колір, який символізує почуття умиротворення, безтурботності та спокою ». У нього є маса інших варіантів, що відрізняються ледь помітними півтонами, з рожевим і синюватими фонами, але всіх їх об'єднує одне: світлий фіолетовий відтінок личить геть усім.

фото - www.marieclaire.ru

Квітучий жоржин – ще один відтінок рожевого у підбірці Pantone. У цьому сезоні рожевий колір залишається таким же світлим і ніжним, трошки більш яскравий, що навесні і влітку точно не зашкодить.

фото - www.marieclaire.ru

Ультрафіолетовий- головний колір 2018 року. Яскравий, помітний фіолетовий потребує чималої сміливості, щоб зважитися не те що на тотал-лук - навіть на блузу, сумку або туфлі. Однак тим, хто все-таки ризикне приміряти цей колір, увагу оточуючих гарантовано: залишитися в такому вбранні непоміченою - просто неможливо.

фото - www.marieclaire.ru

Як вже повідомляв ONLINE.UA, компанія Pantone назвала колір «ультрафіолет» головним у 2018 році.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?