ТОП-8 фільмів: найочікуваніші кінопрем'єри березня
Категорія
Культура
Дата публікації

ТОП-8 фільмів: найочікуваніші кінопрем'єри березня

ТОП-8 фільмів: найочікуваніші кінопрем'єри березня
Джерело:  online.ua

Кіномани усього світу з нетерпінням чекають на нові фільми, і не дарма, адже на 2018 рік заплановано чимало цікавих та інтригуючих кінопрем'єр, які не можна пропустити. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-8 найкращих фільмів за версією ONLINE.UA, які вийдуть у прокат у березні цього року.

«Червоний горобець» (у прокаті з 1 березня)

Головна героїня фільму – прима Большого театру в Москві Домініка Єгорова (Дженніфер Лоуренс). Окрім очевидної для усіх балетної діяльності, вона є офіцером російської розвідки. Дівчині дають чергове завдання – спокусити та вивести на чисту воду Натаніеля Неша (Джоел Едгертон), агента ЦРУ. Та замість того, щоб холоднокровно виконати свою роботу, Домініка закохується. Стосунки між розвідниками загрожують безпеці обох країн.

«Занурення» (у прокаті з 1 березня)

Головні герої фільму – закохана пара. Джеймс Мур (Джеймс МакЕвой), виконуючи свою роботу, потрапив в полон до сомалійських бойовиків. Тим часом Даніель Фліндерс (Алісія Вікандер), яка усе своє життя присвятила вивченню глибин океану, не може просто так полишити дослідження. Розділена з найближчою у світі людиною тисячами кілометрів, вона продовжує свою експедицію у глибини океану.

«Складки часу»(у прокаті з 8 березня)

У Маргарет Муррі (Сторм Рейд) зник батько (Кріс Пайн). Він вчений і під час чергового експерименту по дослідженню таємниць простору і часу щось пішло не так. Мег разом зі своїм молодшим братом і однокласником відправляється на пошуки.

«Усі гроші світу»(у прокаті з 8 березня)

Американець Пол Гетті (Крістофер Пламмер) у 1957 році був визнаний найбагатшою людиною світу. Свої статки він нажив на продажу нафти. У 1973 році одного із чотирнадцяти його онуків, 16-річного Пола Гетті ІІІ викрадають. В обмін на свободу юнака злочинці вимагають 17 мільйонів доларів. Багатий дідусь відмовлявся платити гроші за онука навіть коли крадії прислали відрізане вухо хлопця.

«Розкрадачка гробниць: Лара Крофт»(у прокаті з 15 березня)

Лара Крофт (Алісія Вікандер) – безстрашна дочка ексцентричного шукача пригод, який зник, коли Лара була підлітком. Зараз їй 21. Вона не має цілі в житті, грошей та заробляє на хліб кур’єром у Східному Лондоні. Налаштована самостійно торувати свій шлях, Лара навідріз відмовляється успадкувати батькові статки та прийняти його смерть. Але коли дівчина врешті наважується рухатись далі, то несподівано долучається до розслідування його таємничої смерті. Ця місія буде не з легких.

«Тихоокеанський рубіж: Повстання»(у прокаті з 22 березня)

Від великої битви між людьми та кайдзю минуло 10 років. Монстри з глибин океану більше не дошкуляють людям, проте роботи над створенням удосконалених єгерів не припинялися. І не даремно, бо кайдзю знову виходять на поверхню. Очолити спротив та стати пілотом кращого з єгерів зможе лише Джейк Пентекост (Джон Боєга) – син Стекера, який керував загоном пілотів єгерів десять років тому.

«Пасажир»(у прокаті з 22 березня)

Життя страхового агента Майкла (Ліам Нісон) благополучне та розмірене. Щодня він їде на роботу по одному й тому самому маршруту. У поїзді поряд із ним одного разу сідає Джоанна (Віра Фарміга) – дивна жінка, що пропонує взяти участь у соціальному експерименті. Нагорода за незначну допомогу складе 75 тисяч доларів. З кожною хвилиною стає зрозумілішим, що ця безглузда афера призведе до непоправних наслідків. Нажаль, ані змінити правила, ані вийти з гри Майкл вже не може. Тож все що йому лишається – спробувати вийти з потягу.

«Тебе тут ніколи не було»(у прокаті з 22 березня)

Відставний військовий і колишній агент ФБР Джо (Хоакін Фенікс) знаходить собі нове заняття: він визволяє дівчат з мереж секс-торгівлі, діючи за рамками закону. Отримавши замовлення від великого політика, чия дочка-підліток потрапила у бордель, Джо з'ясовує, що брудний бізнес вплетений в павутину масштабної корупції і змов.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, стали відомі претенденти на отримання премії "Золота малина" в 2018 році за самі невдалі фільми минулого року.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?