У США оцінили збитки Росії через санкції: названа цифра
Категорія
Політика
Дата публікації

У США оцінили збитки Росії через санкції: названа цифра

У США оцінили збитки Росії через санкції: названа цифра
Джерело:  online.ua

У Росії зірвалося оборонних контрактів на суму до 3 млрд доларів. Причиною тому стали антиросійські санкції США.

Таку суму збитків Росії назвала офіційний представник Держдепу США Хізер Нойерт, передає ONLINE.UA з посиланням на прес-службу американського відомства.

Читайте також: Німеччина виступила з несподіваною пропозицією за антиросійським санкцій

Нойерт нагадала, що США закликали всі країни світу не укладати оборонні контракти з російською стороною, що передбачає розширений пакет санкцій проти РФ. Вона підкреслила, що Вашингтон задоволений результатами санкцій.

"Це відбувається не відразу ... Але ми задоволені тим, що деякі країни припинили закупівлі російських товарів і матеріалів в обороній галузі. Ми вважаємо, що нам вдалося зупинити такі транзакції на суму понад 3 млрд доларів", - сказала спікер Держдепу США.

Раніше про наслідки американських санкцій для Росії заявляв голова Держдепу США Рекс Тіллерсон. Він уточнював, що Вашингтону за допомогою економічних обмежень вдалося запобігти безлічі поставок зброї з РФ.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у путінських олігархів почалися проблеми через "кремлівську доповідь".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?