Бойовики "ЛНР" висунули нову нахабну вимогу ОБСЄ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики "ЛНР" висунули нову нахабну вимогу ОБСЄ

Бойовики "ЛНР" висунули нову нахабну вимогу ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Бойовики незаконних збройних формувань "ЛНР" зажадали від представників СММ ОБСЄ узгоджувати і затверджувати з ними плани патрулювання. Також вони вимагають пред'являти бойовикам паспорта членів місії, які перетинають тимчасово окуповану територію Донбасу.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу місії.

Читайте також: Гатять з "Градів": в ОБСЄ занепокоєні ситуацією на Донбасі

Зокрема, в ОБСЄ відзначили, що вже їх представниками було зафіксовано два випадки зухвалих вимог з боку бойовиків. 20 лютого о 10:20 в пункті пропуску Вознесенівка, який розташований в 65 км від окупованого Луганська, представниця "ЛНР" зажадала, щоб спостерігачі ОБСЄ пред'явили їй свої паспорти. Після їх відмови, вона наполягла на тому, щоб вони залишили окуповану територію.

Аналогічний випадок був також зафіксований в районі залізничної станції біля Вознесенівки. Там представники бойовиків пояснили представникам ОБСЄ, що отримали "розпорядження" так званого керівництва "ЛНР", яке передбачає затвердження планів патрулювання місії з бойовиками.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що проросійські бойовики відмовилися пропускати патруль СММ ОБСЄ в селище Набережне в Донецькій області.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?