Українська співачка присвятила проникливу пісню Небесної Сотні: опубліковано відео
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Українська співачка присвятила проникливу пісню Небесної Сотні: опубліковано відео

Українська співачка присвятила проникливу пісню Небесної Сотні: опубліковано відео
Джерело:  online.ua

20 лютого, в день четвертої річниці розстрілів на Майдані, відома українська співачка Катя Чілі спільно із зіркою джазу Лаурою Марті випустила нову пісню, яку присвятила Героям Небесної Сотні. Новий проникливий трек артистки називається "Пташина Молитва".

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі Лаури Марті, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: В Україні відзначають День Героїв Небесної Сотні

Автором пісні стала Лаура Марті. Вона розповіла, що цей трек створювався за часів Майдану, тому "Пташина Молитва" наповнена глибокою емоційною напругою, яка тоді спостерігалася в центрі столиці.

Виконавиці вирішили представити трек 20 лютого, в день пам'яті Героїв Небесної Сотні, так як саме в цей день чотири роки тому відбулися масові розстріли українців у центрі Києва.

"Я згадую, що в ті страшні дні засипала щовечора з молитвою. З молитвою про мир в країні. І в якийсь момент відчула, як моляться разом зі мною птиці, моляться за Україну, за мир. Може не всі людські молитви чути Богу, але птиці так близько до неба ... ", - додала Лаура.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше Порошенко вшанував пам'ять Героїв Небесної Сотні.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?