На Донбасі вбили дівчину-медика: опубліковано фото
Категорія
Події
Дата публікації

На Донбасі вбили дівчину-медика: опубліковано фото

На Донбасі вбили дівчину-медика: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

На Донбасі сталася страшна смертельна трагедія - бойовики обстріляли українських медиків, внаслідок чого загинула дівчина-військовослужбовиця.

Про це повідомили на сторінці "Окремої Гірничо-Штурмової Бригади" в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Штаб АТО показав пораненого ворожого диверсанта, захопленого в полон

Відзначається, що загиблої дівчині-медику було всього 23 роки. Після смерті у неї залишилася маленька дитина.

"Російські окупаційні війська на Донбасі не тільки продовжують порушувати Мінські домовленості, але і перейшли будь-яку зрозумілу людському розуму межу в своїх звірячих вчинках ...", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що дівчина-медик на ім'я Сабіна загинула в той момент, коли надавала допомогу цивільному населенню. У повідомленні також зазначено, що від отриманих поранень українська військовослужбовиця загинула на місці події.

Крім загиблої дівчини-медика, бойовики під час обстрілу поранили ще одного військовослужбовця. На даний момент 35-річного бійця госпіталізували в медустанову, де йому була надана належна допомога.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в мережі показали українського військового, який загинув від кулі снайпера.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?