Хамство і нахабство: відомий російський актор про національну ідею РФ
Категорія
Світ
Дата публікації

Хамство і нахабство: відомий російський актор про національну ідею РФ

Хамство і нахабство: відомий російський актор про національну ідею РФ
Джерело:  online.ua

Відомий російський актор Олексій Серебряков різко висловився про Національну ідею РФ і про президента цієї країни Володимира Путіна. Він вважає, що національною ідеєю його батьківщини, як і раніше, залишаються хамство і нахабство, а поведінка голови Росії полягає в нескінченній брехні і злодійстві.

Про це Серебряков заявив в інтерв'ю журналісту Юрію Дудю, відео якого було опубліковано на його YouTube-каналі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Зі мною в труні мій український паспорт": Дорн висловив свою громадянську позицію

Актор вважає, що вже в 30 км від Москви починається "інша" Росія, яка насичена елементами 90-х років. До сих пір ці елементи підтверджують, що багато росіян позбавлені кмітливості, підприємливості та гідності.

"Знання та кмітливість не стали національною ідеєю РФ. Нею є хамство, сила і нахабство", - заявив Серебряков.

Що стосується мінусів правління Путіна, то ними Серебряков вважає злодійство і брехню. На думку актора, це розуміють багато росіян, але їх бачення світу з Путіним кардинально відрізняється.

"Опинившись перед Путіним, я б йому сказав, що найбільше мені не подобається його брехня і злодійство. При чому нескінченне. Але що б я йому не сказав, ні до чого це не приведе", - підсумував артист.

Слід зазначити, що Олексій Серебряков зі своєю сім'єю виїхав з Росії на постійне місце проживання в Канаду ще в 2012 році. При цьому актор продовжує зніматися в російському кіно.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше стало відомо, скільки артистів з Росії потрапили в "чорний список" України.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?