СБУ затримала автобуси, які незаконно перевозили жителів Донбасу в Україну
Категорія
Події
Дата публікації

СБУ затримала автобуси, які незаконно перевозили жителів Донбасу в Україну

СБУ затримала автобуси, які незаконно перевозили жителів Донбасу в Україну
Джерело:  online.ua

В Україні заблокували нелегальні перевезення жителів Донбасу, які в'їжджали в Україну на автобусах через Росію.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу СБУ.

Читайте також: "Репресії" на окупованому Донбасі: жителі "ДНР" в паніці від указу Захарченко

У відомстві уточнили, що нелегальні пасажирські перевезення жителів Донбасу здійснювалися через закритий пункт пропуску "Ізварине", розташованого на неконтрольованої Україною ділянці російсько-українського кордону. Автобуси, які в'їхали в Україну таким незаконним шляхом, були затримані в пункті пропуску "Гопатовка" і в Києві.

Жителі Донбасу при цьому розповіли, що вже кілька років їздять автобусами рейсом Луганськ-Київ через "Ізварине". Вартість квитка на такий рейс досягає 1700 рублів (близько 800 гривень). В дорозі автобуси перебувають до 30 годин, в залежності від того, скільки транспорту знаходиться на кордоні.

В СБУ додали, що автобуси з Луганська, які їхали через РФ, заїжджали на територію України через Харківську область. Представники відомства на даний момент затримали кількох водіїв, які здійснювали нелегальні перевезення.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Одесі затримали чоловіка, який збував зброю з окупованого Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?