Штаб повідомив тривожні новини з Донбасу: сили АТО зазнали втрат
Категорія
Події
Дата публікації

Штаб повідомив тривожні новини з Донбасу: сили АТО зазнали втрат

Штаб повідомив тривожні новини з Донбасу: сили АТО зазнали втрат
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 21 лютого, ситуація в АТО ще більше загострилася. Бойовики по кілька годин поспіль обстрілювали позиції українських військових із забороненої зброї. В результаті стрілянини поранено троє бійців ЗСУ, ще один отримав бойове поранення. Також в зоні АТО загинув один український військовий внаслідок необережного поводження зі зброєю.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: На Донбасі вбили дівчину-медика: опубліковано фото

На Луганському напрямку ворог з 122-мм артилерії, мінометів і БМП обстрілював опорні пункти українських захисників біля Троїцького. Поблизу Катеринівки, Кримського та Новоалександрівкі бойовики вели вогонь з 82-мм мінометів.

Біля Залізного, Новолуганського і Луганського терористи застосовували по позиціях бійців ЗСУ гранатомети і великокаліберні кулемети. Захисників Майорська бойовики обстріляли з зенітної установки, а недалеко від Зайцевого вели вогонь зі стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку бойовики обстрілювали позиції сил АТО з 82-мм і 120-мм мінометів і гранатометів біля Лебединського та Водяного. В районі Авдіївки ворог вів вогонь зі стрілецької зброї. Взагалом за минулу добу було зафіксовано 20 прицільних обстрілів со сторони бойовиків.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше в зоні АТО сталася смертельна трагедія.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?