Сидить в СІЗО: екс-бойовик "ЛНР" розкрив долю Плотницького в Росії
Категорія
Події
Дата публікації

Сидить в СІЗО: екс-бойовик "ЛНР" розкрив долю Плотницького в Росії

Сидить в СІЗО: екс-бойовик "ЛНР" розкрив долю Плотницького в Росії
Джерело:  online.ua

Колишній ватажок "ЛНР" Ігор Плотницкий знаходиться в СІЗО №1 Петербурга, відоме як "Хрести". Він нібито був заарештований відразу після того, як втік з окупованого Луганська після так званого "перевороту".

Про це повідомив соратник ліквідованого ватажка "ЛНР" Валерія Болотова Владлен Заруба в інтерв'ю PolitWera, відео якого розміщене на YouTube, передає ONLINE.UA.

Читайте також: Стало відомо про смерть соратника Плотницького в російському СІЗО

За даними Заруби, Плотницький в даний момент дає свідчення в СІЗО Санкт-Петербурга. Після його свідчень був заарештований в РФ гендиректор "ІСД" Олег Мкртчан. Його підозрюють в розкраданні "багатомільйонних сум", які Росія виділяла на розвиток "ЛНР".

У своєму інтерв'ю Заруба також звинуватив Плотницького в причетності до ліквідації "лідерів ополчення", в числі яких був Олексій Мозговий. Соратник Болотова запевняє, що жодна ліквідація в "ЛНР" без "допомоги" Плотницького не проходила.

Також Заруба згадав дружину Ігоря Плотницького. Він заявив, що вона торгувала в "ЛНР" гуманітарною допомогою, яку надсилала Росія в так звану "республіку".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Плотницького нібито заарештували в Росії за "здачу Донбасу".

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?