На Донбасі завершується АТО, - голова Генштабу ЗСУ
Категорія
Політика
Дата публікації

На Донбасі завершується АТО, - голова Генштабу ЗСУ

На Донбасі завершується АТО, - голова Генштабу ЗСУ

На Донбасі підходить до завершення антитерористична операція. Найближчим часом АТО буде переформатована в операцію Об'єднаних сил, яку очолить військове керівництво.

Про це заявив голова Генштабу ЗСУ Віктор Муженко в інтерв'ю "Радіо Свобода", передає ONLINE.UA.

Читайте також: Закон про реінтеграцію Донбасу: Клімкін прокоментував подальшу долю "ЛДНР"

Муженко пояснив, що АТО завершується на сході України відповідно до закону про реінтеграцію Донбасу, який 20 лютого підписав президент України Петро Порошенко. Даний документ передбачає зміну формату АТО на Донбасі.

Операція Об'єднаних сил на Донбасі передбачає чітку структуру управління. Муженко уточнив, що буде створений об'єднаний оперативний штаб військових, який стане основним органом управління операцією на території Донецької та Луганської областей.

При цьому Муженко не назвав ім'я голови штабу Об'єднаних сил. Він лише сказав, що це буде людина, яка має великий бойовий досвід.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що Турчинов прокоментував можливість силового звільнення Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?