До Києва завітає відомий тріп-хоп гурт Morcheeba
Категорія
Культура
Дата публікації

До Києва завітає відомий тріп-хоп гурт Morcheeba

До Києва завітає відомий тріп-хоп гурт Morcheeba
Джерело:  online.ua

21 травня у Міжнародному центрі культури і мистецтв виступить британський гурт Morcheeba в своєму найвідомішому складі.

Тріо утворилося на самому піку ери тріп-хопу - 22 роки тому. Хоча велика сцена в ті часи належала гігантам Massive Attack і Portishead, все ж новачки зуміли зайняти гідне місце.

Незвичайний стиль Morcheeba швидко зробив групу одним з найбільш впізнаваних музичних колективів 2000-х років. Вони створюють музику на межі тріп-хопу і року, з блюзовими елементами і голосом вокалістки Скай Едварос.

Читайте також: Українські артисти знову засвітилися на концерті в Москві: опубліковані відео

Проте, незважаючи на успішність проекту, творчі розбіжності між учасниками колективу привели до його розпаду. Після чотирьох альбомів і чотирьох турів в підтримку кожного з них, в 2003 році Едварос залишає Morcheeba.

Наступний альбом Blood Like Lemonade початковим складом група записала лише в 2010 році. Наступний альбом Head Up High з'явився в 2013 році, ще більш динамічний та барвистий - наче й не було ніякої паузи.

Навесні гурт Morcheeba готується представити черговий студійний альбом, який буде презентовано і в Києві.

Як вже повідомляв ONLINE.UA, скандальна українська артистка похвалилася новим грандіозним шоу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?