Бойовики з забороненої зброї обстріляли мирні населені пункти - штаб АТО
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики з забороненої зброї обстріляли мирні населені пункти - штаб АТО

Бойовики з забороненої зброї обстріляли мирні населені пункти - штаб АТО
Джерело:  online.ua

За минулу добу, 23 лютого, терористи в зоні АТО 13 раз порушили режим перемир'я. Вони вели обстріл з забороненої Мінськими угодами зброї поблизу прифронтових населених пунктів, внаслідок чого були зруйновані приватні будинки мирних жителів.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу штабу АТО.

Читайте також: Сили АТО з одного пострілу знищили ворожу БМП: з'явилося відео

Відзначається, що агресор на Донбасі активізувався в темний час доби. На Луганському напрямку ворог з 122-мм артилерії, мінометів і всього арсеналу стрілецької зброї вів обстріл поблизу Луганського. Також бойовики з території тимчасово окупованого Первомайська обстріляли Підлісне з 152-мм артилерії. У районі Троїцького російсько-окупаційні війська застосовували 120-мм міномети і БМП. В районі Зайцевого, Новоалександровки і Новгородського терористи обстрілювали позиції українських захисників їз гранатометів різних типів і стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку окупанти за допомогою 120-мм мінометів і гранатометів вели вогонь в районі Новотроїцького.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що 22 лютого бойовики так званої "ДНР" обстріляли з мінометів населений пункт Новотроїцьке.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?