Військові літаки США провели нову розвідку над Кримом і Балтикою
Категорія
Світ
Дата публікації

Військові літаки США провели нову розвідку над Кримом і Балтикою

Військові літаки США провели нову розвідку над Кримом і Балтикою
Джерело:  online.ua

У п'ятницю, 23 лютого, американські військові літаки провели черговий розвідувальний політ поблизу російських кордонів над Чорним морем і Балтикою.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на моніторингові дані західних авіаційних ресурсів.

Читайте також: У Чорне море увійшов другий військовий корабель США: опубліковано фото

Зокрема, стратегічний розвідник ВПС США RC-135W зробив кілька обльотів в районі Калінінградської області. У той же час літак радіоелектронної розвідки великого радіусу дії ВМС США EP-3E Aries II здійснив багатогодинний політ у південно-західного і південного узбережжя Криму - від Севастополя до Судака. Поряд з ним морський розвідник ВМС США P-8A Poseidon кілька годин вів розвідку на висоті 6 тисяч метрів в районі Севастополя.

Відомо, що обидва літаки провели в небі над Чорним морем не менше трьох годин. Також є інформація, що ще один американський P-8A Poseidon здійснив розвідку поблизу російських баз в Сирії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що американський безпілотник провів розвідку над окупованим Донбасом.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?