Оголошення війни: у Росії відреагували на закон про реінтеграцію Донбасу
Категорія
Політика
Дата публікації

Оголошення війни: у Росії відреагували на закон про реінтеграцію Донбасу

Оголошення війни: у Росії відреагували на закон про реінтеграцію Донбасу
Джерело:  online.ua

Законом про реінтеграцію Донбасу  Україна фактично оголосила війну РФ. Офіційний Київ остаточно підтвердив свою націленість на силове вирішення конфлікту на сході України.

Такий офіційний коментар до закону про реінтеграцію Донбасу був опублікований на сайті МЗС РФ, передає ONLINE.UA.

Читайте також: На Донбасі завершується АТО, - глава Генштабу ЗСУ

"Закон фактично перекреслив Мінські угоди, розв'язавши руки "партії війни". Документ створює умови для насильницького захоплення неконтрольованих Києвом територій Донецької та Луганської областей, легалізує використання української армії проти мирного населення", - йдеться в повідомленні МЗС РФ.

У російському відомстві також додали, що до останнього у Кремля залишалася надія на те, що президент України не підпише закон про реінтеграцію Донбасу, який, на думку Москви, "створює умови для насильницького захоплення непідконтрольних Україні територій Луганської та Донецької областей".

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що ватажок "ДНР" Олександр Захарченко пообіцяв відповісти Україні на закон про реінтеграцію Донбасу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?