У мережі показали північне сяйво в Норвегії: видовищні фото і відео
Категорія
Світ
Дата публікації

У мережі показали північне сяйво в Норвегії: видовищні фото і відео

У мережі показали північне сяйво в Норвегії: видовищні фото і відео
Джерело:  online.ua

На початку лютого 2018 року в Норвегії стартувало традиційне північне сяйво, яке вже протягом декількох тижнів дивує місцевих жителів і туристів своєю видовищною красою і масштабом.

Відео та фото ефектного північного сяйва в Норвегії публікують в мережі очевидці дивного природного явища, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: У Канаді зловили на камеру дивовижне атмосферне явище: з'явилися яскраві фото

Норвегія давно вважає північне сяйво своєю національною пам'яткою. У періоди "Аврори Бореалис", так у науковому світі називається дане природне явище, туристам місцеві бізнесмени пропонують різноманітні послуги і розваги для повномасштабної насолоди видовищем.

Вважається, що найкрасивіше північне сяйво в Норвегії можна побачити на архіпелазі Шпіцберген, в місті Тромс, який є найпопулярнішим серед туристів, а також на мисі Нордкап, на якому розташована найпівнічніша точка Норвегії.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в мережі з'явилися вражаючі фото і відео замерзлого океану в США.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?