В Україні вводиться новий порядок реєстрації мобільних абонентів
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україні вводиться новий порядок реєстрації мобільних абонентів

В Україні вводиться новий порядок реєстрації мобільних абонентів
Джерело:  online.ua

З осені 2018 року в Україні набуде чинності новий спрощений порядок реєстрації мобільних абонентів. Українцям можна буде зареєструвати свої дані дистанційно, без візиту в офіс оператора.

Про це повідомив голова Національної комісії регулювання зв'язку та інформатизації (НКРЗІ) Олександр Животовський на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: За українцями стежили через додаток для смартфонів - СБУ

За словами Животовського, спрощений порядок реєстрації мобільних абонентів був введений для того, щоб більше українців захотіли зареєструвати свої дані телеком-операторам. Він нагадав, що реєстрація надає абонентам масу переваг. Наприклад, зареєстровані користувачі мають право на повернення невикористаних коштів з мобільних рахунків, а також на збереження свого номера при переході до іншого оператора.

Животовський підкреслив, що реєстрація мобільних абонентів важлива для боротьби з шахрайством в мережі. Тому він закликав українців і телеком-операторів відповідально підійти до процесу реєстрації.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україні хочуть ввести обов'язкову реєстрацію для абонентів мобільного зв'язку.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?