Бойовики стягують танки в населені пункти окупованого Донбасу - ОБСЄ
Категорія
Події
Дата публікації

Бойовики стягують танки в населені пункти окупованого Донбасу - ОБСЄ

Бойовики стягують танки в населені пункти окупованого Донбасу - ОБСЄ
Джерело:  online.ua

Бойовики продовжують зміцнювати свої позиції на території населених пунктів окупованого Донбасу, наражаючи на небезпеку мирних жителів. Тільки в "ЛНР" представники ОБСЄ виявили 36 танків (Т-64).

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на прес-службу Міноборони.

Читайте також: Як бойовики на Донбасі використовують перемир'я: штаб АТО привів обурливі факти

У повідомленні також зазначається, що десять танків були виявлені в окупованому Донецьку на території середньої школи. На околиці Калинівки терористи розмістили міномети різного калібру і артилерійські системи.

Також представники СММ ОБСЄ виявили п'ять одиниць буксируваних гаубиць (Д-30) на території окупованої Донецької області. Дане важке озброєння було виявлено в населеному пункті Ясна.

"Зазначене свідчить про нехтування окупаційною адміністрацією РФ вимог актів міжнародного права, про заборону розміщення в населених пунктах важкого озброєння і техніки, а також систематичного порушення досягнутих домовленостей щодо відведення засобів вогневого ураження від лінії зіткнення сторін відповідно до Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні Міноборони.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що бойовики "ДНР" активно розміщують заборонене озброєння поблизу окупованого Донецька.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?