В Україну йде сильне похолодання: синоптики попередили про 25-градусні морози
Категорія
Україна
Дата публікації

В Україну йде сильне похолодання: синоптики попередили про 25-градусні морози

В Україну йде сильне похолодання: синоптики попередили про 25-градусні морози
Джерело:  online.ua

З неділі, 25 лютого у всіх регіонах України очікується серйозне похолодання. Синоптики попереджають українців про сильні та потужні морози до-25С°.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: Прогноз погоди на вихідні дні в Україні - 24-25 лютого

Першими страшні морози відчують на собі мешканці північних, центральних та західних областей. Там температура повітря вночі опуститься до -19С°. Вдень в цих регіонах мороз сягатиме -12С°.

Погода в Україні 25 лютого

У понеділок, 26 лютого, зима продовжить лютувати по всій території України. Морози на півночі і заході України досягнуть -22С°. У Києві в понеділок стовпчики термометрів опустяться до -12С° вдень і до -19С° вночі.

Погода в Україні 26 лютого

Сильні морози на території України протримаються до кінця наступного тижня. При цьому синоптики зазначають, що весь березень буде холодним, а справжнє весняне тепло в Україну прийде тільки наприкінці місяця.

Погода в Україні 27 лютого

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну прийшли арктичні антициклони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?