Євробачення-2018: визначено представника України на конкурсі
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

Євробачення-2018: визначено представника України на конкурсі

Євробачення-2018: визначено представника України на конкурсі
Джерело:  online.ua

У суботу, 24 лютого, відбувся фінал Національного відбору на "Євробачення-2018", за результатами якого було визначено представника України на міжнародному конкурсі. Переможцем голосування став MELOVIN.

Відео виступу MELOVIN в фіналі Нацвідбору було опубліковано на YouTube-каналі проекту, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Український артист представлятиме Білорусь на Євробаченні-2018: опубліковано відео

MELOVIN представлятиме Україну на "Євробаченні-2018" з піснею Under The Ladder, автором і композитором якої є він сам. Ця пісня, за словами музиканта, про поразки людей, які через низку подій обов'язково призводять до успіху.

Поряд з MELOVIN в боротьбі за право представляти Україну на "Євробаченні" брали участь ще п'ятеро виконавців - гурти The Erised і KADNAY, LAUD, VILNA і TAYANNA.

Слід зазначити, що члени журі перше місце в фіналі Нацвідбору віддали TAYANNA, якій поставили 6 балів. MELOVIN від суддівського корпусу отримав 5 балів.

Голоси глядачів розподілилися інакше. За підсумками глядацького голосування, в якому взяли участь 179 тисяч українців, переможцем фіналу Нацвідбору став MELOVIN, що дає йому право представляти Україну на Євробаченні в Лісабоні. Друге місце від глядачів отримав гурт KADNAY (5 балів), а третє місце - TAYANNA (4 бали).

Як повідомляв ONLINE.UA, Україна на "Євробаченні-2018" буде приймати участь у другому півфіналі конкурсу.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?