Олімпіада-2018: МОК прийняв чергове жорстке рішення по російським спортсменам
Категорія
Спорт
Дата публікації

Олімпіада-2018: МОК прийняв чергове жорстке рішення по російським спортсменам

Олімпіада-2018: МОК прийняв чергове жорстке рішення по російським спортсменам
Джерело:  Reuters

МОК заборонив російським спортсменам брати участь у закритті Олімпіади-2018 в Пхенчхані з національним прапором. Через двох російських спортсменів, Олександра Крушельницького і Надії Сергєєвої, які попалися на допінгу, комітет прийняв рішення, що Росія в урочистих заходах пройме участь під нейтральним прапором.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Reuters.

Читайте також: Олімпіада-2018: результати передостаннього дня змагань

Пояснюючи чергове жорстке рішення по російським спортсменам, голова МОК Томас Бах підкреслив, що олімпійський статус росіян може бути відновлений тільки після того, як підтвердиться "чистота" допінг-проб всіх учасників РФ в Олімпіаді-2018.

Слід додати, що в МОК з проханням дозволити російським спортсменам використовувати національний прапор на закритті Олімпіади-2018 звернулася олімпійська чемпіонка, фігуристка Євгенія Медведєва. Але в комітеті не змогли знайти підстав для того, щоб скасувати дискваліфікацію російської збірної.

Як повідомляв ONLINE.UA, раніше на Олімпіаді в Пхенчхані був поставлений історичний рекорд по медалям.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?