Померла радянська суперзірка Боллівуду
Категорія
Світ
Дата публікації

Померла радянська суперзірка Боллівуду

Померла радянська суперзірка Боллівуду
Джерело:  The Guardian

В ОАЕ померла одна з найвідоміших індійських актрис Шридеві Капур. Зірка Боллівуду пішла з життя у віці 55 років. Причиною її смерті став серцевий напад.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Тhe Guardian.

Читайте також: У США померла оскароносна зірка фільму "Основний інстинкт"

За даними джерела, легендарна актриса померла після весілля свого племінника. Родичі та близькі Шридеві запевняють, що до цього вона не скаржилася на здоров'я.

Смерть Шридеві Капур наступила в Дубаї, в 23:30 за місцевим часом. Поруч з актрисою на момент смерті перебували її чоловік Бонні Каппур та молодша донька Кхуші.

Слід нагадати, що Шридеві стала однією з небагатьох індійських актрис, яка змогла стати світовою зіркою кіно. Вона з 4 років почала освоювати кіномистецтво, а вже в 13 років отримала першу серйозну роль.

Фільмографія Шридеві налічує понад 150 картин, в числі яких відомий на весь світ фільм "Містер Індія". Також на її рахунку є ряд престижних премій. У 2013 році індійський уряд нагородив актрису однією з найпочесніших цивільних премій країни "Падма Шрі".

Шридеві у фільмі "Містер Індія" (відео):

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що у Великій Британії померла солістка The Cranberries.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?