Суцільне варварство: Клімкін порівняв фото зруйнованих Росією Донбасу і Сирії
Категорія
Україна
Дата публікації

Суцільне варварство: Клімкін порівняв фото зруйнованих Росією Донбасу і Сирії

Суцільне варварство: Клімкін порівняв фото зруйнованих Росією Донбасу і Сирії
Джерело:  online.ua

Голова МЗС України Павло Клімкін вважає, що Росія дотримується єдиної стратегії, руйнуючи український Донбас і міста Сирії. Для прикладу він порівняв фотографії наслідків російської агресії на сході України і в одному з сирійських міст.

Відповідні знімки Клімкін опублікував на своїй сторінці в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Порошенко назвав кількість російських танків на Донбасі

У коментарі до знімків Клімкін написав, що за цими фото можна зіграти в гру "Знайди відмінності", підкресливши, що, на жаль, в цих регіонах Росія веде зовсім не дитячу, і зовсім не гру.

Користувачі мережі також прокоментували публікацію Клімкіна. Вони вважають, що дані фото в черговий раз подверждают російську загрозу в усьому світі.

"Цей твіт Павла Клімкіна в черговий раз підтверджує, що вони не "великі і могутні", а суцільні варвари ... Варвари, які ведуть себе як діти з ядерною зброєю в руках", - написали українці під постом Клімкіна.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що російська авіація атакувала мирне сирійське місто фосфорними бомбами.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?