В Україну приїхав легендарний актор: опубліковано фото
Категорія
Шоу-бізнес
Дата публікації

В Україну приїхав легендарний актор: опубліковано фото

В Україну приїхав легендарний актор: опубліковано фото
Джерело:  online.ua

В українські Карпати приїхав відомий французький актор Жан Рено. Його візит пов'язаний зі зйомками українсько-французького фільму "Останній крок".

Про це повідомив голова Держкіно Пилип Іллєнко, який опублікував фото з Жаном Рено на своїй сторінці в соцмережі, передає ONLINE.UA.

Читайте також: "Крим, як це було": вийшов фільм про анексію півострова

"Мав честь особисто привітати Жана Рено з приїздом в Карпати для зйомок в українсько-французькому фільмі "Останній крок". Співпраця з зірками такого масштабу - це черговий етап розвитку нашої кіноіндустрії і свідчення довіри до рівня нашого професіоналізму з боку європейських колег", - написав Іллєнко.

Жан Рено в картині спільного виробництва України і Франції зіграє головну роль. Його колегами по знімальному майданчику стануть українськи актори Маргарита Бурковська, Ігор Цішкевич, Олег Карпенко та інші. Крім Карпат, зйомки фільму будуть проходити в Нью-Йорку, Канаді та Києві. Прем'єра фільму запланована на 2019 рік.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український фільм отримав престижну нагороду на кінофестивалі у Франції.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?