Український спортсмен став чемпіоном світу з боксу: відео видовищного бою
Категорія
Спорт
Дата публікації

Український спортсмен став чемпіоном світу з боксу: відео видовищного бою

Український спортсмен став чемпіоном світу з боксу: відео видовищного бою
Джерело:  online.ua

Український боксер Артем Далакян став новим чемпіоном світу за версією WBA в найлегшій вазі. У Каліфорнії на "Superfly2" спортсмен з Дніпра переміг іменитого американського боксера Брайана Вілорію.

Відео видовищного бою Далакян-Вілорія було опубліковано на сторінці Boxing Ukraine PRO в соцмережі, повідомляє ONLINE.UA.

Читайте також: Бій Гловацький-Радченко в польській Нисі: з'явилося відео кращих моментів

Бій українського боксера з американцем проходив в ніч з 24 на 25 лютого. За його результатами судді одноголосним рішенням віддали перемогу Артему Далакяну з рахунком 118:110.

Протягом всього бою, який тривав близько години, український боксер домінував на рингу. Тільки в 7 раунді він незначно поступився своєму іменитому супернику, але американець так і не зміг взяти верх над Далакяном.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що український боксер Олександр Усик переміг в півфінаоі Всесвітньої суперсерії боксу серед боксерів першої важкої ваги.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?