Снігопади, морози і хуртовини: в Україні оголошено штормове попередження
Категорія
Україна
Дата публікації

Снігопади, морози і хуртовини: в Україні оголошено штормове попередження

Снігопади, морози і хуртовини: в Україні оголошено штормове попередження
Джерело:  online.ua

На 27-28 лютого в Україні оголошено штормове попередження, пов'язане з погіршенням погоди на всій території країни. Очікуються снігопади і хуртовини, які будуть супроводжуватися потужними поривами вітру до 27 м/с.

Про це повідомляє ONLINE.UA з посиланням на Гідрометцентр.

Читайте також: В Україну йде сильне похолодання: синоптики попередили про 25-градусні морози

У вівторок, 27 лютого, снігопади накриють північні, східні і центральні області України. Зокрема, снігові замети очікуються в Києві, Черкасах, Кропивницькому, Миколаєві, Одесі, Херсоні, Запоріжжі, Дніпрі та Полтаві, а також на Донбасі.

У середу 28 лютого снігові опади перемістяться на захід України. Також сніжною залишиться погода в центральних областях і в Києві.

Слід зазначити, що снігопади і хуртовини будуть бушувати в Україні поряд з сильними морозами, які встановилися в країні з 25 лютого. Снігом засипати Україну буде протягом декількох днів, до 2 березня.

Раніше ONLINE.UA повідомляв, що в Україну прийшли арктичні антициклони.

Залишаючись на онлайні ви даєте згоду на використання файлів cookies, які допомагають нам зробити ваше перебування тут ще зручнішим

Based on your browser and language settings, you might prefer the English version of our website. Would you like to switch?